Grattis Carlströms Plåt - Vinnare Sponsorcupen 2018!

Under påfrestande väderförhållanden i fredags med skyfall initialt och hård vind under hela eftermiddagen avgjordes sponsorcupens fjärde omgång samt Order of Merit 2018. Segrare i Order of Merit för andra gången under cupens 3-åriga historia blev Carlströms Plåt.

Stort Grattis till Niclas och de vapendragare du har haft med dig i laget under säsongen.

Lite i skymundan var det annars Franzéns textil som vann den fjärde omgången på 38 poäng, samma resultat som Carlströms plåt och JB Partner, men med lägst handicap. Bra spelat och Grattis till er också.

Inför slutomgången låg Skroten lag 1 på första plats och Ulab 2.0 på andra. Carlströms Plåt låg trea och hade 9 placeringspoäng upp till Skroten. Niclas medspelare för dagen var Alexander Thysell och med sina andraplats i fjärde omgången och 9 placeringar före Skroten 1 lyckades Carlströms plåt plocka in försprånget och bärga totalsegern. Båda lagen slutade med andra ord på exakt samma poäng, men Carlströms plåt vann tack vare bättre resultat de två sista omgångarna.

Ett stort tack också till Per Svensson från Svenska Golfförbundet som "vek" fredagen till att delta i vår tävling samt berätta om "klimatet" i Golfsverige och hur han ser att Marks GK klarar sig i sammanhanget och vad vi behöver fokusera på för att göra en väl fungerande verksamhet ännu bättre.