Kinnaborg öppnar 5 april

Från och med onsdag 1a april går det att boka på Kinnaborg. Första bokningsbara tid är 5e april.

Som vi tidigare nämnt fungerar både Min Golf (och appen MGBokning) samt Sweetspot. På Lydde fortsätter vi dock enkom med Sweetspot som bokningsapp.

Följande gäller för Kinnaborg:

• Man kan boka 30 dagar i förväg och ha 4 bokningar i sin profil, varav max 2 på lör/sön/helg
  • Det finns inga restriktioner för lördag, söndag och helgdag mellan klockan 9-11 som tidigare
  • Vi använder en differentierad prissättning på greenfee för gäster. När ni bokar ser ni vilket pris en gäst betalar för en viss tid, men när ni som medlemmar väljer en tid ser ni att priset blir 0 kr (förutsatt att ni har fri spelrättighet för den aktuella banan och tiden).

I samband med öppningen av Kinnaborg planerar vi även att öppna driving rangen och puttningsgreener vid klubbhuset.