Grönt kort - Ny kurs 8 juni

Syftet med vår nybörjarutbildning är att ge dig tillräckliga praktiska och teoretiska kunskaper för att kunna börja spela ute på bana och klara officiellt handicap (hcp 54). I samband med kursen registreras du i golfens IT-system och får ett Golf-ID. Efter själva grundutbildningen (som tar 2-3 veckor) behöver du spela ett antal rundor med valfri partner (så kallade fadderrundor). När du klarat att få ihop ett visst antal poäng på 9 hål så får du ditt officiella handicap och Grönt kort.

Vi kommer hjälpa dig under hela resans gång, till exempel genom att erbjuda kompletterande träningar om du behöver och vill det. Vi har även fina erbjudanden där utbildningen paketeras med medlemskap i klubben.

Läs mer här för information och anmälan!